Czysty Kraków – Miasto jest Nasze!

CZYSTY KRAKÓW – RUSZAMY DO DZIAŁANIA!

Czysty Kraków to marzenie wielu. Nasze piękne miasto, zmaga się jednak z problemem dzikich wysypisk, które wciąż pojawiają się w różnych miejscach. Fundacja EcoTravel postanowiła coś z tym zrobić – i zaprasza wszystkich mieszkańców do wzięcia udziału w akcji CZYSTY KRAKÓW!

Naszym celem jest oczyszczenie miasta z dzikich wysypisk i zalegających śmieci. Chociaż nasza walka będzie zorganizowana i systematyczna, nie możemy zrobić tego bez Was, mieszkańców Krakowa!

Jak możecie pomóc?

To proste! Podczas codziennych spacerów, biegania, jazdy na rowerze czy wyprowadzania psa, obserwujcie okolicę. Jeśli zobaczycie miejsca, które wymagają natychmiastowego sprzątania, zgłoście je do nas! Dzięki waszej współpracy nasza fundacja będzie mogła szybko i efektywnie reagować na zgłoszenia, mobilizując odpowiednie siły do sprzątania.

Czysty Kraków – Jak to działa?

1. Ty zgłaszasz dzikie wysypisko – Wystarczy, że podczas spaceru czy innej aktywności zauważysz publiczne miejsce, które wymaga interwencji, i poinformujesz nas o tym.
  2. My mobilizujemy siły – Fundacja EcoTravel znajduje chętne osoby, które podejmują się zadania posprzątania wskazanego terenu.
  3. Wsparcie firm i korporacji – W akcję sprzątania angażują się także firmy, które chcą zintegrować swoich pracowników i jednocześnie pomóc lokalnej społeczności.
  4. MPO Kraków – Nasz stały partner, który wspiera nas w odbiorze śmieci, gwarantując skuteczne usunięcie odpadów.
Czysty Kraków - Jak to działa?

Dlaczego to działa?

Przez lata wypracowaliśmy skuteczny i sprawdzony schemat działania. Współpraca między mieszkańcami, firmami i fundacją umożliwia szybkie i efektywne sprzątanie nawet najbardziej zaniedbanych terenów. Dzięki zaangażowaniu wielu osób możemy działać sprawnie i z sukcesem.

Teraz Twoja kolej – nie siedź bezczynnie, zgłoś miejsce, które wymaga sprzątania! Fundacja EcoTravel zajmie się resztą. Czysty Kraków nie zrobi się sam – razem możemy to osiągnąć.

Zgłoszenia i chęć współpracy można dokonywać wysyłając email fundacja@ecotravel.pl

Masz pytania? Dzwoń! +48 12 6813692

Nie czekaj – działaj już teraz!