Kosz ZIMOWY WIECZÓR

190

Kosz ZIMOWY WIECZÓR sprawi, że nawet najbardziej ponury wieczór stanie się wyjątkowy i magiczny, jeśli tylko włożycie w to odrobinę chęci. Zapal świecę, zaparz herbatkę i ciesz się chwilą relaksu.

Kosz Zimowy Wieczór

Kosz ZIMOWY WIECZÓR sprawi, że nawet najbardziej ponury wieczór stanie się wyjątkowy. Jeśli jeszcze nie wiecie, to podpowiadamy że rozgrzewająca herbatka z goździkami oraz cytrynkami z miodem i imbirem, którą możecie dodatkowo aromatyzować płatkami pomarańczy lub kwiatami czarnego bzu, pobudzi nawet największego zmarzlucha. W zestawie zapewniamy dodatkowo świecę zapachową, która wprowadzi magiczny nastrój. A jeśli jeszcze będziecie mieć mało, to nic tak nie poprawia samopoczucia jak tabliczka czekolady. A wszystkie te przyjemności w jednym koszu.

W skład zestawu Kosz ZIMOWY WIECZÓR wchodzi:

• Świeca zapachowa ok. 450g
  • Konfitura czarny bez z jabłkiem 190 g
  • Herbata Rozgrzewająca
  • Goździki 10g
  • Cytrynki z imbirem i miodem 270g
  • Pomarańcza płatki 20g
  • Kwiaty czarnego bzu – susz 60g
  • Czekolada mleczna z migdałami / inne smaki 75g
  • Kosz/Box, Folia , wstążki i dekoracje

Informacje dodatkowe:

Wspierając naszą Fundację nie tylko masz wpływ na nasz rozwój, dzięki czemu możemy nadal działać na rzecz środowiska i organizować akcje np. Sprzątanie Dłubni, ale wspierasz również lokalnych przedsiębiorców z których usług korzystamy.

Każde zamówienie przygotowujemy z największą starannością i dbałością o każdy nawet najmniejszy detal, przez co mogą Państwo być pewni że otrzymają produkt najwyższej jakości.

Nasze zestawy pakujemy w kosze/skrzynki/boxy i ręcznie dekorujemy, dzięki temu dodatkowo podkreślamy ich wyjątkowość.

Po zamówieniu prosimy o podanie kolorystyki dekoracji, co zdecydowanie ułatwi przygotowanie zamówienia pod Państwa życzenie. W przypadku braku informacji, zostanie wybrana losowo.

Kosz może zostać dopasowany indywidualnie do potrzeb zamawiającego. Dlatego możliwe są zmiany produktów, firmy, gramatury i innych składników kosza.  W takiej sytuacji obowiązuje osobna kalkulacja.

Czas realizacji 3-7 dni, zależny od wielkości zamówienia.

Koszty dostawy Kosz ZIMOWY WIECZÓR:

Koszt dostawy ustalany indywidualnie w zależności od zamówienia.

Przy zamówieniu powyżej 2 tys zł dostawa:

• GRATIS na terenie Krakowa
  • + 150 zł do 150 km od Krakowa

Zachęcamy do obejrzenia innych zestawów w kategorii Kosze Prezentowe, gdzie prezentujemy inne kompozycje koszy okolicznościowych np. zestaw kawosza, kosz bezglutenowy itp.

Zdjęcie poglądowe, możliwość dopasowania indywidualnie kosza/boxa, dekoracji, wstążki.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.