Kosz ZDROWIA

140

Kosz Zdrowia to niepowtarzalne połączenie składników, które opisuje się jako wzmacniające nasz organizm. Jesienne oryginalne produkty podkreślają wyjątkowość tego zestawu. Dynia i Kasztany zapewnią niezapomniane doznania smakowe, a dopełnienie kosza stanowią drewniane akcesoria.

Kosz Zdrowia

Kosz Zdrowia to niepowtarzalne połączenie składników, które opisuje się jako wzmacniające nasz organizm. Jesienne oryginalne produkty podkreślają wyjątkowość tego zestawu. Kremowy przysmak z kasztanów lub dyni to niezapomniane doznania smakowe, na które zbyt rzadko sobie pozwalamy. Nasz organizm wzmocni dodatkowo  herbatka z cytrynkami i imbirem dosłodzona miodem. Dopełnienie kosza stanowią drewniane akcesoria. Całość skomponowana w niebanalny sposób, z dbałością o każdy detal.

W skład zestawu Kosz ZDROWIA wchodzi:

• Herbata Rozgrzewająca / Owocowa
  • Przysmak z Dyni Słoiczek 225 G
  • Cytrynki z imbirem i miodem 270g
  • Krem z Kasztanów Jadalnych Bio, 270g
  • Miód Faceliowy 400 G
  • Konfitura smakowa np agrestowa 250 G
  • Drewniany Nożyk
  • Miodownik – Nabierak do miodu
  • Kosz/Box, Folia , wstążki i dekoracje

Informacje dodatkowe:

Wspierając naszą Fundację nie tylko masz wpływ na nasz rozwój, dzięki czemu możemy nadal działać na rzecz środowiska i organizować akcje np. Sprzątanie Dłubni, ale wspierasz również lokalnych przedsiębiorców z których usług korzystamy.

Każde zamówienie przygotowujemy z największą starannością i dbałością o każdy nawet najmniejszy detal, przez co mogą Państwo być pewni że otrzymają produkt najwyższej jakości.

Nasze zestawy pakujemy w kosze/skrzynki/boxy i ręcznie dekorujemy, dzięki temu dodatkowo podkreślamy ich wyjątkowość.

Po zamówieniu prosimy o podanie kolorystyki dekoracji, co zdecydowanie ułatwi przygotowanie zamówienia pod Państwa życzenie. W przypadku braku informacji, zostanie wybrana losowo.

Kosz może zostać dopasowany indywidualnie do potrzeb zamawiającego. Dlatego możliwe są zmiany produktów, firmy, gramatury i innych składników kosza.  W takiej sytuacji obowiązuje osobna kalkulacja.

Czas realizacji 3-7 dni, zależny od wielkości zamówienia.

Koszty dostawy Kosz ZDROWIA:

Koszt dostawy ustalany indywidualnie w zależności od zamówienia.

Przy zamówieniu powyżej 2 tys zł dostawa:

• GRATIS na terenie Krakowa
  • + 150 zł do 150 km od Krakowa

Zachęcamy do obejrzenia innych zestawów w kategorii Kosze Prezentowe, gdzie prezentujemy inne kompozycje koszy okolicznościowych np. zestaw kawosza, kosz bezglutenowy itp.

Zdjęcie poglądowe, możliwość dopasowania indywidualnie kosza/boxa, dekoracji, wstążki.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.